merken

Dal Zotto

Onderdeel van de La Nordica Extraflame Groep.
Dal Zotto is een bedrijf dat, ondanks zijn jonge leeftijd, veel ervaring heeft opgebouwd op het gebied van verwarmingstechnieken. De nieuwe producten uit het assortiment van de houtkachels, houtovens en de pelletkachels worden gemaakt in Dal Zotto’s nieuwe fabriek in Fara Vicentino, een paar kilometers van Vicenza. Kwaliteit, design en functionaliteit zijn de kenmerken die al onze apparaten onderscheiden van de rest. Door onze constante zoektocht naar nieuwe maar geteste oplossingen willen we de eindgebruiker een product leveren dat uniek is door kwaliteit en prijs. Ons verkoopnetwerk heeft het handelsmerk "Dal Zotto" in het hele land geïntroduceerd en heeft ook de eerste contacten gelegd met de buitenlandse markt.

Het is niet alleen de hoge kwaliteit van de gebruikte materialen, de vaardigheden van het personeel op alle vlakken, of een landelijk merk, maar ook de aandacht voor details, de zoektocht naar alternatieve ontwerpoplossingen, het gebruik van gietijzer van strikt Italiaanse origine, zeer betrouwbare, duurzame en milieuvriendelijke onderdelen, schone rookafvoer zonder vervuilende uitstoot dat ons merk zo bijzonder maakt. En als u daaraan de onvergelijkbare prijs/kwaliteitverhouding toevoegt, zal u begrijpen waarom we het graag over onze bedrijfsfilosofie hebben. Maar ook over onze filosofie in distributie, aangezien onze klanten brede verkoopgebieden hebben, die het ongemak van overlappende aanbiedingen vermijden. Overweeg ten slotte ook hoe de sterkste menselijke principes (zoals liefde, familie en vriendschap) een duidelijke verwijzing naar warmte hebben. Wij kennen deze principes goed. Om deze reden integreren we ze allemaal in onze producten, zodat we het eindresultaat kunnen krijgen dat we "Natura e Calore" ("Natuur en warmte") noemen. Probeer deze filosofie te omarmen. U zult er geen spijt van krijgen.

zie alle producten

La Nordica Extraflame

De La Nordica Extraflame Groep wordt aangedreven door de karakteristieke krachten van het noordoosten van Italië: passie en hard werken. Op het gebied van "traditionele" verwarming is innovatie altijd een kenmerk geweest van La Nordica Extraflame producten. Daardoor wist de Groep de afgelopen 50 jaar een aanzienlijk marktaandeel te verwerven en verkoopt het haar producten nu in 50 landen over de hele wereld. De La Nordica-Extraflame Groep vindt zijn oorsprong in het jaar 1968. Sindsdien heeft de Groep hard gewerkt om haar productaanbod uit te breiden en te verbeteren, en heeft ze de eenvoudige kachels van gisteren losgelaten ten gunste van geëvolueerde, gediversifieerde en geavanceerde producten die aan alle behoeften en voorkeuren van de hedendaagse markt kunnen voldoen.

De La Nordica-Extraflame Groep produceert ultramoderne, klassieke en rustieke hout- en pelletkachels, evenals houtovens, open haarden en boilers. De producten kunnen ook als complete, maar compacte huishoudelijke verwarmingssystemen fungeren om de radiatoren in uw huis te verwarmen. Nordica-Extraflame-producten zijn toonaangevend en voldoen aan de strengste emissievoorschriften. Ze hebben ook allemaal het CE-keurmerk en zijn gecertificeerd volgens internationale normen, welke zelfs strenger zijn dan die in Italië.

zie alle producten

Euroalpi

Euroalpi met zijn hoofdkantoor in Meledo di Sarego, is een ISO 9001 gecertificeerd bedrijf dat actief is in de biomassa-verwarmingssector. Het bedrijf werd in 1989 door de familie Zorzetto opgericht, zij bouwden op een professionele wijze een middelgroot metaalbewerkingsbedrijf op. Nu al 10 jaar produceren wij ook pelletkachels van hoge kwaliteit. Ons product is gecertificeerd door de strengste kwaliteitsinstituten. De productie is verdeeld over drie fabrieken van ongeveer 25.000m², waar het management, de afdeling onderzoek & ontwikkeling, de laboratoria, de productie, de verkoopkantoren, de administratie en de magazijnen zich bevinden.

Creativiteit en precisie, verbeeldingskracht en betrouwbaarheid, passie en expertise, je vindt dit allemaal in ons team. Ambitieuze doelen en avant-garde oplossingen. Dit zijn de gekozen trefwoorden om met succes de toekomstige uitdagingen aan te kunnen gaan en de ontwikkeling, die in kaart is gebracht, te kunnen voortzetten.

De specifieke zorg die we aan de componenten en de certificatieprocedures besteden en waaraan elk product wordt onderworpen, stelt ons in staat om de hoogste niveaus van kwaliteit en betrouwbaarheid te kunnen garanderen en topprestaties te kunnen verzekeren. Van het snijden van het plaatwerk tot de assemblage van de behuizing, van de verbrandingskamer tot het lakproces en de assemblage van de componenten, al onze producten worden allemaal in Italië gemaakt. Wij distribueren en exporteren over de hele wereld technologie, kwaliteit en expertise.

"Jouw tevredenheid is ons beste visitekaartje” Dit vat de missie van ons bedrijf samen en het begeleidt ook onze besluitvormingsprocessen. Om optimale oplossingen voor de verzoeken van onze klanten te kunnen bieden, hebben wij besloten om te investeren in onderzoek en ontwikkeling en in de voortreffelijkheid van onze human resources.

Onze economische en ecologische uitdaging is om met zo weinig mogelijk afval volledig te profiteren van alle middelen die we gebruiken om onze gedefinieerde doelstellingen te behalen. Daarom proberen we niet alleen onze productie te verhogen, maar ook om de beschikbare middelen te respecteren en zoveel mogelijk de productie van afval te voorkomen, wat een ongewenst effect van het productieproces is. Wij investeren niet alleen onze knowhow in de ontwikkeling van producten, die efficiënt en energiebesparend zijn, maar ook in het behouden van de hoge prestatieniveaus.

zie alle producten

Domusa Teknik

Sinds 1976 zijn wij toegewijd aan de productie en de verkoop van producten gericht op HVAC (verwarming, ventilatie en koeling) en comfort.

Onze productieactiviteit is vooral gericht op biomassaketels, stalen en gietijzeren gas- of diesel gestookte ketels, lucht-water warmtepompen, warmwaterboilers, zonnecollectoren en olieketels. Na jarenlang onderzoek hebben wij een nieuwe technologie ontwikkeld om biomassa te kunnen verbranden, wat heeft geresulteerd in een reeks ketels met het allerhoogste rendement.

Met onze filosofie; dat innovatie waardevol moet zijn, richten we met ons assortiment op consumenten die zich ook inzetten voor hernieuwbare energie. Een alternatief voor een duurzamer milieu tegen een redelijke prijs, dat veel dichter bij het hoogste niveau van biomassatechnologie staat.

Sinds 1998 maken we, samen met nog eens 257 autonome en onafhankelijke bedrijven en coöperaties, deel uit van de Mondragon Corporation. Die productiedochterondernemingen en bedrijfskantoren in 41 landen heeft en in meer dan 150 landen haar producten verkoopt. We behoren daarom tot één van de belangrijkste bedrijfsgroepen van Baskenland. Op basis van het aantal werknemers en omzet staan wij op nummer 10 van de lijst van de grootste bedrijven van Spanje.

Domusa Teknik heeft als gevolg van inzet en engagement voor het managementmodel dat is gericht op mensenparticipatie en op de klant in 2010 de Q of Silver voor algehele kwaliteit en zakelijke uitmuntendheid gekregen.

zie alle producten

Efiamma

Efiamma is het nieuwe merk van AICO SpA (fabrikant van Ravelli), een bedrijf met een decennium aan ervaring in de biomassa-verwarmingssector. Een nieuw merk met een sobere en minimalistische stijl, voor diegenen die zowel stijl als praktisch willen. De vlam, de meest gebruikte verwarmingsbron uit het verleden, wordt door technologie nieuw leven ingeblazen. Het brengt welzijn, warmte en comfort. Efiamma is de ideale oplossing voor mensen die hun huis op een eenvoudige, veilige en ecologische manier willen verwarmen.

Concurrerend: Efiamma profiteert van de ervaring en knowhow van een gespecialiseerd team met jarenlange ervaring in verwarmingssystemen voor biomassa, waarmee de beschikbaarheid van betrouwbare producten met een uitstekende prijs / kwaliteitverhouding wordt gewaarborgd.

Eenvoudig te gebruiken: Efiamma heeft een reeks producten ontworpen die intuïtief en gebruiksvriendelijk zijn. De producten van Efiamma bieden concrete ondersteuning bij uw dagelijkse verwarmingsbehoeften.

Milieuvriendelijk: Efiamma producten genereren warmte uit hernieuwbare energiebronnen. Bovendien zorgt de geavanceerde verbrandingstechnologie ervoor dat u een hoog niveau van prestaties en ecologische werking bereikt.

zie alle producten

Edilkamin

Edilkamin is al meer dan 55 jaar een toonaangevend bedrijf op het gebied van hout- en pelletverwarming en is uitgegroeid van een producent van haarden naar een technologisch ontwerper van milieuvriendelijke en kostenbesparende manieren om jouw woning te kunnen verwarmen. Edilkamin is altijd gericht op de behoeften van een constant evoluerende markt en biedt technische geavanceerde oplossingen met een verfijnd ontwerp, die voldoen aan de eisen van deze tijd. Het doel is om maximale veiligheid en betrouwbaarheid te kunnen bieden en dit wordt bereikt tijdens de zeer veeleisende testen, die voortdurend op elk product worden uitgevoerd. Edilkamin exporteert met succes design en technologie naar meer dan 30 landen wereldwijd. Tegenwoordig zijn de merken Edilkamin, Italiana Camini en het nieuwe merk Kitchen Kamin, dat ook keukens en barbecues in haar assortiment heeft, onderdeel van de Group. Het hoofdkantoor bevindt zich in Lainate (Milaan), in een modern gebouw dat de afdelingen algemeen management, verkoop & marketing, de administratie en informatie & technologie huisvest. Een volledig uitgerust, modern technisch trainingscentrum is hier ook beschikbaar, samen met een showroom van 1.000m2, waarin het volledig assortiment van producten wordt getoond.

Omdat Edilkamin altijd onderzoeksgericht is en zich focust op technologische ontwikkeling en productverbetering, heeft het zijn eigen faciliteiten in een zeer moderne testruimte gecreëerd. Dit is een gespecialiseerde afdeling, die zelfs de meest complexe en geïntegreerde verwarmingsinstallaties kan simuleren en testen. Ook worden er door de gekwalificeerde ingenieurs van Edilkamin voortdurend technische trainingen gegeven aan het verkooppersoneel, de installateurs en het personeel van de centra voor technische bijstand. Alvorens de productielijn te verlaten, wordt elk product van Edilkamin zorgvuldig gecontroleerd, getest en onderzocht om maximale efficiëntie en betrouwbaarheid te kunnen garanderen. In geval van nood kan dankzij het volgsysteem elk product, een enkel onderdeeltje daarvan evenals de montage-operator worden gevolgd om het probleem zo snel mogelijk op te kunnen lossen.

De uitstekende zorg van Edilkamin voor haar kwaliteitsproducten leidde tot maximale betrouwbaarheid en veiligheid, waarmee tegelijkertijd ook de belangrijkste certificeringen werden behaald.

zie alle producten

Pasqualicchio

Pasqualicchio produceert al meer dan 40 jaar met veel succes pellet- en houtverbrandingsapparatuur en is een van de eerste fabrikanten van industriële biomassa-verbrandingssystemen in Italië die met succes zijn getest volgens de zeer strenge Europese norm volgens EN 303-5. Ons assortiment is te gebruiken voor de verbranding van houtsnippers, pellets en andere soorten industrieel houtafval. Geschikt voor: groenteteelt, landbouw, planbureaus, gemeenten, scholen, lokale/stadsverwarmingen en houtbewerkingsindustrie.

Gevestigd in het hart van de Campania regio, in de provincie Benevento, een kleine gemeente in het zuiden van Italië, waar de fabriek in de jaren 70 werd opgezet. Het bedrijf is al meer dan 40 jaar betrokken bij de ontwikkeling van biomassaverwarmingsoplossingen, waarbij de negen productielijnen in staat zijn om aan zowel huiselijke als industriële eisen te voldoen: compacte ketels, commerciële hout- en pelletverbrandingsketels, industriële ketels, multifuelketels, warme luchtgeneratoren, luchtkachels, open haarden en thermo-kachels zijn onderdeel van ons assortiment, allemaal gemaakt in Italië.

zie alle producten

Superior

Superior is een van de merken van Gruppo Piazzetta, een bedrijf dat in 1960 werd opgericht in Asolo, Italië. Vandaag is het bedrijf Superior een bedrijf met een grote en reputatie infrastructuur, die zich ontwikkelt in een bedrijfsruimte van 65.000 m2. Het permanente veiligheid technische onderzoek heeft de ontwikkeling van veiligheidstechnieken mogelijk gemaakt, ondersteund door de kwaliteit van de certificeringen. Daarnaast heeft de interesse van Gruppo Piazzetta voor milieuproblematiek het bedrijf gestimuleerd tot het bestuderen van verwarmingssystemen met lagere emissies en hoge rendementen.

zie alle producten

Stuur ons een bericht

×
?

Klantenservice:

tel. 012 - 49 22 94

ma t/m vr 8u - 17u